Over Van Dijk FD

Slim ondernemen is sturen op de meest actuele cijfers. Daarom wilt u uw administratieve zaken op orde hebben! Van Dijk FD is een onafhankelijk administratiekantoor dat voorziet in deze behoefte en een compleet pakket aan financiële diensten aanbiedt.

Naast de werkzaamheden die u van een administratiekantoor kunt verwachten, kan Van Dijk FD u van dienst zijn bij financierings- of ondernemersplannen, kostenbeheersing, bedrijfsopvolging, personeel en organisatie.

Het administratiekantoor van Nico van Dijk begeleidt u in de ontwikkeling van uw bedrijf. Van Dijk FD neemt al uw administratieve rompslomp uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op datgene waar u goed in bent en plezier aan beleeft: ondernemen.

Jarenlange ervaring

Na een periode van 20 jaar gewerkt te hebben bij een vooraanstaand accountantskantoor in Noord-Holland, heeft Nico van Dijk in 2011 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet.

Een sterk punt van Van Dijk FD is dat, indien gewenst, de administratie op uw eigen werkplek gedaan kan worden. Daarnaast is het bedrijf erg flexibel en heeft Nico geen 9-tot-5-mentaliteit. Bovendien staat persoonlijk contact met klanten hoog in het vaandel.

Transparantie

Het motto van Van Dijk FD luidt: ‘Uw belasting mag niet in de papieren lopen!’ Deze slogan wordt zeer serieus genomen bij Van Dijk FD, want er is veel transparantie in de kosten. Vaak is de rekening bij accountants- of administratiekantoren niet of weinig onderbouwd, bij Van Dijk FD is die onduidelijkheid er niet. U wilt als klant weten waar u aan toe bent, die transparantie bieden wij te allen tijde.

Indien u met Van Dijk Financiële Dienstverlening in contact wilt komen om informatie of een (vrijblijvende) offerte aan te vragen kunt u op deze website het formulier invullen onder de knop ‘contact’. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.